Perevod.lt – BIURO PASLAUGOS  teikiamos biure ar nuotoliniu būdu (skype, bendraujant telefonu, elektroninio susirašinėjimo pagalba ar kt. priimtinu būdu).

Visos šiame tinklapyje įvardintos paslaugos priskiriamos prie biuro paslaugų. Tai įvairios paslaugos, įprastai teikiamos biuruose ar kabinetuose.

Biuro paslaugos pagal skirtingą jų pobūdį reikalingos tiek fiziniams, tiek ir juridiniams asmenims (įmonių atstovams).

Pvz.:

  • Studentams gali būti reikalinga profesionali pagalba rašant magistrinio darbo išvadas ar įvadą, rašant  summary anglų kalba; ieškantiems darbo gali būti reikalinga taisyklingas CV (gyvenimo aprašymas), konsultacija prieš pokalbį su darbdaviu; turintiems verslą, bet neturintiems ofiso gali būti reikalinga laiškų administravimo paslauga ar kt.;
  • Įmonėms, kurioms  nenaudinga ir nereikia turėti atitinkamos srities nuolatinio specialisto (jeigu biuro paslaugų poreikis nėra dažnas), gali būti reikalingas juridinio dokumento surašymas, buhalterinė paslauga, skubi konsultacija, susirašinėjimo palaikymas, verslo pristatymas internete,  vertimo paslaugos ar kt.

NEBAIGTINIS  TEIKIAMŲ BIURO PASLAUGŲ SĄRAŠAS:

Perevod.lt  stengiasi patenkinti kliento poreikius. BIURO PASLAUGOS – vertimai, tekstų kūrimas, dalykinio pobūdžio straipsnių kūrimas,  laiškų rašymas, įvairi pagalba besimokantiems ar ieškantiems darbo, ieškantiems darbuotojų, Jūsų  tinklapio priežiūra,  deklaracijų pildymas, juridinių dokumentų parengimas, juristo  ar buhalterio konsultacija raštu ar žodžiu ir kita.

Biuro paslaugas galime išskirti pagal atlikimo terminus:

  1. Skubios biuro paslaugos – AKTUALU !!!

Paprastai  norima paslaugos labai skubiai (šiandien, per valandą, iki ryto). Viskas įmanoma. Rekomendacija klientams: jau pirmame laiške aiškiai suformuluokite, kokios paslaugos tiksliai norite ir iki kada vėliausiai šią paslaugą norėtumėte gauti. Kartu su užklausa atsiųskite visus reikalingus priedus (pvz.: tekstą išversti, taisytiną dokumentą, jeigu reikia pašalinti trūkumus ar pataisyti ir pan.). Tokiu būdu mes sutaupysime laiko, o kainą ir mūsų galimybes atlikti pavestą darbą sužinosite per trumpiausią terminą.

  1. Neskubios biuro paslaugos;

Prie neskubių priskiriamos  tokios biuro paslaugos, kurios suteikiamos skubiai, bet per realų terminą. T.y.: dirbame greitai, atsakingai, bet planingai, t.y. ,,per galvą nesiverčiame“ :).

3. Pigios biuro paslaugos.

Tai kokybiškai teikiamos biuro paslaugos, kurių atlikimo terminas yra ilgesnis arba jos  savo apimtimi, turiniu, forma yra paprastesnės.

Įvairios šių kalbų kombinacijos: lietuvių / rusų / anglų vertimai ir kitos kalbos

perevod.lt verčiame raštu:

Iš lietuvių kalbos į anglų kalbą
Iš lietuvių kalbos į rusų kalbą
Iš rusų kalbos į lietuvių kalbą
Iš rusų kalbos į anglų kalbą
Iš anglų kalbos į lietuvių kalbą
Iš anglų kalbos į rusų kalbą

lt-en, lt-ru, ru-lt, en-ru, ru-en, en-lt

Galime išversti labai skubiai (įvairaus sudėtingumo tekstai, įvairiomis temomis, įvairus formatas)

UŽSAKYMŲ VERTIMAMS PRIVALOMUMAI:

Atlikdami vertimus siekiame kiek įmanoma supaprastinti bendravimo su užsakovu procesą, o paslaugas teikti atsakingai ir per įmanomai trumpiausią laiką. Todėl nesiūlome viso pasaulio kalbų, dirbame čia, dabar ir Jums su populiariausiomis Lietuvoje kalbomis.
Visiems svarbus kainos ir kokybės santykis, atsakymo į užklausą skubus gavimas, aiškus ir suprantamas bendravimas.
Jums nereikės paskambinus klausytis, kokie esame užsiėmę, kokius darbus atliekame ir kokius darbus dar turime atlikti, tam kad „paimti“ Jūsų užsakymą.
Jums nereikės ilgai susirašinėti ir aiškintis, ar galime atlikti vieną ar kitą vertimą? Kiek kainuoja? Per kiek laiko galime išversti?
Siekiame, kad viskas būtų aišku ir suprantama. Atsakome greitai, konkrečiai ir aiškiai. Dirbame greitai ir atsakingai, nesiimame tokių darbų, kurių negalėsime atlikti.

V E R T I M O  U Ž S A K Y M A S / U Ž S A K Y M O  F O R M O S

UŽKLAUSOS VERTIMUI SIUNTIMAS INTERNETU (populiariausia)

Labai greitai pasakome vertimo kainą ir per kiek laiko darbas bus atliktas:
1. Užpildykite užklausos formą mūsų tinklapyje arba atsiųskite tekstą el. paštu: info@perevod.lt;
2. Parašykite, į kokią kalbą reikalingas vertimas;
3. Jeigu reikia skubiai, parašykite, iki kada norite gauti išverstą tekstą.
4. Jeigu reikalinga išankstinė sąskaita-faktūra, iš karto atsiųskite rekvizitus

VERTIMO UŽSAKYMO PATEIKIMAS VERTĖJŲ DARBO VIETOJE

1. Patogu, kai turite tekstą ,,popieriniu variantu“;
2. Būtų malonu, jeigu prieš atvykstant užsiregistruotumėte tel. nr.864444881

UŽKLAUSA VERSTI TELEFONU

1. Paskambinę telefonu galite sužinoti preliminarią paslaugų kainą (galima tam tikra paklaida);
2. Būtų malonu, jei norėtumėte iš anksto sužinoti apytikslę vertimo kainą ir vertimo atlikimo terminą.
3. Klausdami lapo kainos nepamirškite, kad tekstas gali būti įvairaus sudėtingumo, skirtingo šrifto, skirtingų paraščių ar intervalų tarp eilučių. Nežinodami šių parametrų galime pasakyti tik apytiksliai, kiek kainuos ir kiek laiko užtruks vertimas.
VERTIMAI: lietuvių, rusų, anglų kalbos

Žemiau pateikiame įprastų užklausų sąrašą, bet drąsiai galite teikti ir kitokią užklausą dėl vertimo.

Klausti paprasta …… info@perevod.lt

Įprasti vertimai:
Įvairi internetinių puslapių medžiaga, internetinių tinklapių turinys, įvairios instrukcijos, taisyklės, sutartys, įvairūs teisiniai, techniniai, moksliniai tekstai, laiškai, susirašinėjimo ir susižinojimo medžiaga, reklaminė medžiaga, receptai, įvairios publikacijos, tinklaraščiai, CV ir motyvacinių laiškų vertimai ir kt.

Su vertimu susijusios paslaugos:
Teikiame ir kitas paslaugas lietuvių, rusų, anglų kalbomis. Jeigu paslauga neįvardinta, bet Jums jos reikia, klauskite. Pvz.: Galime surinkti Jums reikiamą medžiagą internete, sudaryti tekstą iš pateiktos medžiagos, galime parašyti tekstą ar sveikinimą.
Eiliuoti tekstai (reklaminiai dvieiliai, sveikinimai, pašmaikštavimai ir kt.) bet kokia proga.