Diplominių darbų rašymas

Magistrinių/bakalauro ar kitų mokslo studijų darbų rašymas – rašančio studento ( darbo autoriaus) atsakomybės ir kūrybinės minties koncentracijos reikalaujantis procesas. Kartais stebina požiūris, kuriuo patys studentai sumenkina savo studijų svarbą, požiūrį į mokslinio darbo reikšmę. Niekam ne paslaptis, kad kai kurie studentai taiko ir plagijavimo, ir pirkimo būdus. Belieka pasikliauti ir tikėti, kad vieni šiuos darbus vėliau modifikuoja, kiti iš jų mokosi, laiko tam tikru pavyzdiniu etalonu ir rašo savo autentiškus baigiamuosius darbus.
Aišku tik viena – stebuklų moksle nebūna. Reikia dirbti. Reikia mokytis. Reikia rašyti diplominį darbą. Magistrinio (kito mokslinio/akademinio darbo) rašymas – atsakingas procesas, bet kiekvienam įveikiamas procesas.
Kartais dėl tam tikrų svarbių gyvenimiškų aplinkybių rašantieji tiesiog neturi laiko.
Kita dažna problema rašančiajam, kad jis tiesiog neturi su kuo pasitarti, pasikonsultuoti. Kai kurie absolventai rašo ir abejoja ar gerai rašo, ar reikiama linkme analizuoja problemas, ar bent jau tinkamas problemas kelia. Dažnas abejoja, ar geras darbo turinys, ar teisingai suformuluotas tikslas, darbo uždaviniai, hipotezės. Aišku, geriausia klausti baigiamojo darbo vadovo, bet turbūt ne visada „paprasta“ vadovą „pagauti ir pasikonsultuoti“. Dažnai abejonės – rimtas sklandaus rašymo trukdis. Tai normalu – juk ne kiekvieną dieną diplominis darbas rašomas.
Reikia patarimo ar konsultacijos? Kreipkitės, mes galime konsultuoti, teikti pagalbą.
Patarimas/Konsultacija ~10-30 eurų, konsultaciją įmanoma gauti biure, elektroniniu paštu, per skype ir net Jūsų namuose ar biure iš anksto susitarus.
Pagalba studentui ir/ar konsultacija rašantiems magistrinį/mokslinį darbą:
Jūs gausite profesionalią konsultaciją ir konkrečių patarimų.
Paaiškiname, kokia kryptimi atlikti tyrimą, ką darbe akcentuoti, ties kuo koncentruotis, kad būtų pasiektas darbui keliamas tikslas ir realizuoti mokslinio darbo uždaviniai. Patarsime, kokius informacinius šaltinius naudoti, kuo vadovautis.
Konsultacija teikiama biure, nuotoliniu būdu arba raštu. Jeigu pasirinksite konsultaciją raštu, galima bus vėliau pateikti tikslinamuosius klausimus telefonu arba per skype. Jeigu norėtumėte gauti konsultaciją, reikėtų suderinti konsultacijos būdą ir laiką bei iš anksto apmokėti, bet tik tuo atveju, jeigu pasirenkate konsultaciją nuotoliniu būdu arba raštu.
Konsultacija atliekant mokslinį tiriamąjį darbą.
Patariame, kokius tyrimo metodus taikyti, į ką nukreipti tyrimą, kaip sudaryti tiriamojo darbo planą – tyrimo strategiją ir kt.
Teikiame visapusę mokslinio ir techninio pobūdžio pagalbą studentams, dėstytojams, kitiems besimokantiems.
Savo klausimus siųskite el. paštu info@perevod.lt arba skambinkite tel. 864444881.